Reacties

Geachte Heer Dooms,

Bij deze willen wij u van harte danken en feliciteren met de opluistering van ons huwelijksfeest . U bent erin geslaagd een gepaste sfeer op te bouwen aan de hand van uw muziek. De dansvloer bleef de hele tijd goed gevuld, wat alleen te danken is aan uw werkwijze. Wij ontvingen vele positieve reacties omtrent uw inbreng en wij maken ze u graag over. Ook dank voor de sfeervolle foto van onze openingsdans.

Beste groet,
Dominique en Els
Dag Marc,

Beste Marc,

Hartelijk bedankt voor de foto en vooral voor de juiste sfeer en het enthousiasme. Ik heb zeer veel positieve reacties gehad over de muziek en de dj. De jarige was ook super content, dus was het meer dan geslaagd.
Bij andere feesten zal ik u zeker in gedachten houden.

Super bedankt !!!!

Met vriendelijke groeten,

Katia
Dag Marc,

Via deze weg willen wij U nog eens bedanken voor de mooie avond. Je was voor ons een SUPER-DJ, een echte aanrader. Het was tof, fijn, super.
Bedankt,
Vriendelijke groeten,

Marc & Marina
Hey Marc, jij bent de beste DJ die ik ken (en dat is geen gevlei !!!) en ik zal het niet laten om reclame te maken voor jou. Je hebt het talent om muziek te spelen voor iedereen. Ook op de momenten dat het mijn genre niet was, was het steeds goeie muziek. Je houdt de dansvloer gewoon vol, van het begin tot het einde. Ik ben al op genoeg plekken geweest om te weten dat dit verre van evident is.

Groetjes v Iris
Beste Marc,

Bij deze wil het bestuur van okra u bedanken voor de gezellige namiddag dat u ons bezorgt hebt. Graag willen wij u terugzien op ons kerstfeest in december?

Mvg Okra voorzitter Dauwe Louis
Beste Marc,

Je hebt het super gedaan ! dank u voor de leuke foto's !! Dank u wel !

Groeten, Deborah en Reinout
Beste Marc, nogmaals bedankt voor het zeer leuke feestje!!!

Groetjes Annelies en Joris
Bedankt voor de DJ set, we hebben een geweldig feest gehad!

MVG, Frederik en Elke
Vorige dinsdag werd de muziek beter met het uur. Jammer dat we omstreeks 18u45 moesten vertrekken, want er werd meer echte stijldans muziek gespeeld. Bedankt !

Met dank, Marc & Geneviève
Hallo Marc,

De muziek op de feest was in orde ! Bedankt en doe zo verder !

Groetjes Bram en Mieke
Dag Marc,

Sorry dat ik zondag weggegaan ben zonder je te bedanken voor de mooie avond. Zoals gewoonlijk geef ik je 11 op 10 voor je fantastische muziek !

Groetjes van Ingrid en doe zo voort
Beste meneer Dooms,

Hartelijk dank voor de sfeerfoto's en voor de bijzonder aangename namiddag. Tot ziens en vriendelijke groeten,

Magda Spitael
Directeur wnd. woonzorgcentrum Sint-Vincentius
Dag Marc,

Van onzentwege ook heel erg bedankt voor het fijn entertainment.

Reinhold Okra Dendermonde
Dag Marc,

De DJ was weer fantastisch, ongelooflijk ! Allez, doe zo voort, amigo: je werk wordt straf geapprecieerd ! Bedankt en tot de volgende keer,

Groetjes v Ingrid
Dank u, mijnheer Dooms,

Voor de muziekkeuze, de afwisseling, het beheerste volume, gisterenmiddag in Mantovani. De mensen uit onze omgeving vonden het ook geslaagd. Er was evenwicht.

M. VERLOT & G.VAN LANDUYT.
Hey Marc,

Nogmaals bedankt voor het draaien op ons huwelijksfeest! We krijgen niets dan positieve reacties,het was echt een spetterende avond.

Sharon & Kevin
Mijnheer Dooms,Bedankt voor de fantastische goede muziek op ons trouwfeest. Het was een prachtige dag.

Freya & Maarten
Hallo Marc

Vorig jaar heb je mee gezorgd voor mijn spetterend verjaardagsfeest (30 jaar) ,het was fantastisch! Dit jaar jaar willen we graag opnieuw een feestje geven gewoon omdat we van het leven houden en dit samen met onze vrienden willen vieren,wil als je vrij bent opnieuw komen draaien?

Groeten Katrijn